sobota 28. februára 2015

DIY - scrapbook

Ahojte :)

Dnes by som sa chcela zamerať na DIY návody.. Presnejšie na DIY návod na zápisník.

Prednedávnom sa stal moderným pojem DIY. Ak by niekto nevedel čo to znamená, vysvetlím to. DIY je anglická skrátka pre "Do it yourself" čo v doslovnom preklade znamená "Urob si sám". Sú to návody na rôzne veci. Či už ozdoby do izby, doplnky, oblečenie alebo niečoho iného.

Mňa osobne najviac zaujali zápisníky. Sama som si jeden začala robiť a zatiaľ sa každému páčil. Nie je to vôbec ťažké. Ak máte doma tlačiareň môžete si kľudne vytlačiť pár obrázkov, ktoré určite do zápisníku využite. Povystrihujte si obrázky z rôznych novín, časopisov atď.. Zapojte do toho svoju fantáziu. Kľudne niečo dopíšte, alebo dokreslite sami. Je to len na vás!

Všetko vám to dám do pár krátkych bodov:
1. Kúpte si nejaký zápisník. Môže byť väčší, menší, širší, hrubší.. Je to úplne jedno.
2. Vystrihnite si, alebo vytlačte obrázky, vyberte nejaké nálepky, staré látky, ceruzky, pastelky, fixky, proste všetko čo by sa vám mohlo hodiť.
3. Stačí už len použiť vašu fantáziu! Nalepujte, kreslite, maľujte! Robte to čo vás napadne. Ubezpečujem vás že výsledok bude stáť za to!

4 komentáre:

  1. Tento "zápisnik" vyzerá úžasne :) Pri mojej šikovnosti by to nedopadlo dobre :D Ja mam Wreck this Journal takže to je taka "náhrada" :) http://zidozimekablog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hrozně dlouho se na scrabooking chystám, mamka mi koupila i knihu o tom :) Ale zatím nějak jsem neměla čas si k tomu sednout

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Keby mi šla poriadne tlačiareň... Ja si väčšinou takto robím obálky na zošity. Ale obrázky mám z časopisov, alebo si ich nakreslím sama :)

    <a href='http://creyativite.blogspot.com/>c r e y a t i v i t e</a>

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Haha, já jsem tak neschopná, že by to nevypadalo tak hipsta a tumblr, ale nápad je to dobrý. Něco takového bych chtěla dát kamarádce k narozeninám. :) S našimi vzpomínkami, společnými fotkami, tím co máme obě rády a tak. :) Asi to udělám, takže když tak dík za dodání odvahy. :)
    Marky > little-me.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť